Ben je coach bij/na kanker?

Sluit je aan bij de Shit or Shine Coachclub

en bereik je doelgroep

Met SOS-CoachClub kunnen vrouwen met/na kanker hun weg makkelijk vinden naar jou als coach bij hen in de buurt.

Hi, ik ben Elsbeth Slippens!

Oprichtster van Shit or Shine

Ben jij coach voor vrouwen met of na kanker?

Sluit je aan bij onze totaal aanpak voor alle vrouwen met of na kanker.

Veel vrouwen denken dat ze na de behandeling van kanker klaar zijn en verder kunnen met hun leven, zo ook hun omgeving. In de praktijk valt dat echter vaak vies tegen.

Shit or Shine is sinds haar oprichting in 2020 op missie om binnen 3 jaar voor 10.000 vrouwen dé plek te zijn voor, met of na kanker.

We bieden een gratis online magazine en community voor en door ervaringsdeskundige vrouwen. Voor meer diepgang bieden we gratis en betaalde producten en trainingen aan. Voor vrouwen die meer ondersteuning nodig hebben kan een coach uitkomst bieden. Dat is waar we jou bij nodig hebben!

Doordat we bij Shit or Shine op 3 niveau’s informatie en hulp bieden gaan cliënten coaching als een onderdeel zien van hun herstelproces. Lukt het niet met blogs of trainingen, dan is het heel normaal dat je hulp inschakelt via een coach. Door dit met elkaar uit te dragen verlagen we de drempel naar coaching.

Jij als coach kunt lid worden van de SOS-CoachClub, zodat deze vrouwen jouw begeleiding kunnen aanvragen via ons platform en wij jou (en alle andere SOS-Coaches) warm kunnen aanbevelen.

Meer informatie over ontstaan van Shit or Shine en de SOS-CoachClub?

Waarom lid worden?

Meer klanten

Coach jij vrouwen met of na kanker? Doordat jouw doelgroep zich al op ShitorShine.nl bevindt, beschik je direct over een bron van potentiële cliënten.

Passende match

Krijg klanten die precies bij jouw profiel en jouw aanbod passen. Je krijgt je eigen profielpagina waarop kan laten zien wie je bent en wat je doet. Daarnaast mag je onder jouw praktijknaam twee maal per jaar een blog schrijven over een ervaring met een cliënt, die we plaatsen in ons online magazine.

Vergroot je Kennis

Wissel met andere coaches ervaringen uit en stel elkaar vragen in de besloten SOS-CoachClub op Facebook.

Jouw eigen online training in de Acedemy van Shit or Shine

Bied jij naast coaching ook trainingen die een aanvulling zijn voor de Academy van Shit or Shine? Deze kunnen we vermelden bij het betaalde aanbod op de SOS-Academy.** Hierdoor krijg jij de kans om meer trainingen te verkopen.

Vergroot je Netwerk

Je bent 1x per jaar van harte welkom bij een online netwerk-bijeenkomst. Je kan je kennis en je netwerk dan vergroten.

Samen bieden we complete ondersteuning​

Waar jouw support eindigt, begint die van een ander. Door te verwijzen naar Shit or Shine voor blogs, community en/of online trainingen versterk je je eigen positie en die van je mede coaches. Én, hoe meer bezoekers, hoe meer kans op coaching voor jou!

"We versterken elkaar!"

Wat leden zeggen over de SOS-CoachClub

"Als coach bij kanker heb je je niet voor niets gespecialiseerd op dit onderwerp. Mogelijk vanuit een eigen ervaring met kanker, als patiënt of als naaste en waarschijnlijk met de missie om anderen zo goed mogelijk te ondersteunen en begeleiden in dat proces. Vindbaar zijn voor je doelgroep kan echter een hele uitdaging zijn. Want er zijn tegenwoordig zoveel coaches voor zoveel verschillende onderwerpen en hulpvragen. Zie daartussen maar eens gevonden te worden! En andersom heeft iemand met kanker niet altijd de energie om te zoeken, laat staan dat hij/zij weet wáár gezocht moet worden. Shit or Shine is een online platform dat zich richt op vrouwen die kanker hebben (gehad). Het doel is om binnen drie jaar dé plek voor 10.000 vrouwen te zijn, waar informatie gevonden kan worden, ervaringen kunnen worden uitgewisseld en dus ook de hulp van een professionele coach kan worden ingeschakeld! Dat betekent dus voor een aangesloten coach dat je rechtstreeks benaderbaar en direct in het zicht bent van jouw specifieke doelgroep! Je hoeft dus weinig moeite meer te doen om gevonden te worden en op te vallen binnen het enorme aanbod. Heel anders dus dan bij andere platforms waar allerlei verschillende coaches bij zijn aangesloten en ook verschillende doelgroepen met ieder hun eigen hulpvraag. Sluit je dus aan bij de SOS coachclub om direct gevonden te worden door de mensen die jij het liefste coacht! Aarzel dus niet en join the (coach)club!"

Sandrine

Hoe werkt het?

Sluit je aan bij SOS-coachclub

Help mee de drempel naar coaching te verlagen. Nu voor € 120 per jaar excl. BTW!

Maak je profiel compleet

Met je profielpagina word je goed vindbaar, we helpen je om jouw profiel te optimaliseren.

Shine!

Lift mee op de autoriteit en het bereik van Shit or Shine. En vergroot je netwerk doordat je in contact komt met andere coaches.

Sluit je aan bij de
SOS-CoachClub

Zet jezelf in de spotlight op ons platform midden in de doelgroep. Breid je bereik uit & word nóg succesvoller met jouw coachpraktijk!

Startersactie! Nu voor:

€120,- per jaar*
(excl. btw en eenmalig
€25,- administratiekosten)

Veelgestelde vragen
& algemene voorwaarden

Shit or Shine is een onderdeel van 2Power. Elsbeth Slippens-Heuver is als leefstijl- en vitaliteitscoach werkzaam vanuit haar bedrijf 2Power. Daarnaast is ze erg betrokken bij vrouwen met of na kanker. Daar wil ze wat voor betekenen waardoor ze Shit or Shine is begonnen. Een gratis online magazine en community speciaal voor deze doelgroep. Middels de betaalde online trainingen wil ze Shit or Shine kostendekkend maken. Elsbeth heeft zelf diverse opleidingen gedaan op het gebied van coachen en vitaliteit bij en na kanker en past deze kennis alleen toe binnen Shit or Shine.

De SOS-CoachClub is onderdeel van Shit or Shine. Bij de promotie van Shit or Shine richten we ons op vrouwen met kanker of na de behandeling van kanker. Onze missie is om 10.000 vrouwen actief te hebben op shitorshine.nl.

Door je aan te sluiten bij de SOS-CoachClub helpen we elkaar verder. 

 • Voor iedere klant die via jouw unieke link (affiliatelink) een Shit or Shine ‘Fitter door..’ training koopt  ontvang je 20% van de prijs die een klant heeft betaald.
 • Met je profielpagina op SOS-CoachClub.nl word je goed vindbaar voor jouw doelgroep die op zoek is naar coaching.
 • Door een twee maal per jaar een blog/vlog over jezelf te maken kan je nog beter laten zien wie je bent en wat je kan betekenen voor onze vrouwen.
 • We helpen je om nóg beter te worden in je vak tijdens de netwerkbijeenkomst over coaching en ondernemerschap.
 • Maak gebruik van de faciliteiten van Shit or Shine om jouw praktijk nog completer te maken.
 • Je lift mee op de autoriteit en het bereik van Shit or Shine.
 • Je vergroot je netwerk doordat je in contact komt met andere coaches.

Op de coaches pagina ben jij als coach te vinden. Bezoekers kunnen zoeken op coachvormen, type coaches, je kwaliteiten en de regio.

Als coach krijg je je eigen pagina met daarin informatie over je praktijk en je mogelijkheden voor individuele of groepscoaching, samen met persoonlijke foto. kan er contact met je gelegd worden voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek.

Kijk voor meer informatie over promotie van trainingen op Shit or Shine bij “** Aan welke voorwaarden zit het plaatsen van mijn online training op Shit or Shine verbonden?” 

Omdat er zoveel verschillende (coach)opleidingen zijn, hebben we nog geen lijst aangemaakt van welke opleidingen wel voldoen. Voldoe jij aan de selectiecriteria van de SOS-CoachClub en ben jij coach bij mensen met/na de behandeling van kanker dan kun je je inschrijven.  Indien nodig nemen wij contact met jou op.

Naast je profiel op SOS Coachclub bieden we je ook de mogelijkheid om in de Shit or Shine Academy je training beschikbaar te stellen. Dit is de online omgeving waar trainingen van Shit or Shine gevolgd worden.
Het is belangrijk dat een online training van jou een aanvulling is op het (toekomstige) aanbod. Daarom beoordeelt Shit or Shine eerst deze training en kan dit goed- en afkeuren.

Ieder jaar wordt de training opnieuw beoordeeld en goed- of afgekeurd en deze wordt automatisch verwijderd als het lidmaatschap is opgezegd.
Voor het beschikbaar stellen van de training op Shit or Shine, de handelingen die wij daarvoor moeten doen inclusief de promotie, vragen wij 20% van de betaalde prijs per aanmelding.

Jij bouwt je eigen training in je eigen portaal (dit staat los van Shit or Shine) en werkt dan met een unieke link (affiliatelink).
Deze affiliatelink die leidt naar jouw training gebruiken we in de SOS-Academy voor de promotie van jouw training. De unieke link maakt dat we zien hoeveel mensen zich via ons aanmelden voor de training en ervoor hebben betaald. Wij vragen 2x per jaar om een uitbetaling.

Jazeker kun je lid worden van de SOS-CoachClub als therapeut of vanuit een andere functie. Het belangrijkste is dat je een erkende opleiding/cursus hebt gedaan voor de behandeling/ begeleiding van vrouwen met of na de behandeling van kanker. En je dus voldoet aan de voorwaarden.

Met SOS-CoachClub kunnen vrouwen met/na kanker hun weg makkelijk vinden naar een coach bij hen in de buurt. Om kwaliteit te kunnen garanderen en daarmee toegelaten te worden in de SOS-coachclub, stellen we een aantal standaard voorwaarden aan onze coaches:

 1. Je bent  geaccrediteerd coach of hebt minimaal 1 geaccrediteerde opleiding tot coach gevolgd.
 2. Je heb cursussen of trainingen gevolgd specifiek gericht op het coachen bij kanker.
 3. Je coacht mensen (en hun naasten) met of na de behandeling van kanker.
 4. Je verzorgt een gratis intake gesprek met klanten die via Shit or Shine bij jou terecht komen.
 5. Je bent ouder dan 18 jaar en onderschrijft de gedragscode van de SOS-CoachClub.

Als je aan deze voorwaarden voldoet dan kun je je aanvraag indienen voor een lidmaatschap bij de SOS-CoachClub. 

Bekijk voor meer informatie ook de algemene voorwaarden

Let op: Het kan zijn dat we je na de intake nog vragen om een bewijs van je diploma op te sturen. Ben jij de coach die we zoeken? Schrijf je hier meteen in. Twijfel je of je aan de criteria voldoet? Neem contact op via hello@shitorshine.nl

Het abonnementsgeld betaal je per jaar. In dat jaar ben je goed vindbaar voor jouw doelgroep en kun jij jezelf goed profileren door middel van een eigen pagina. Shit or Shine biedt kwaliteit en dat zien we ook graag terug in de partners waarmee we samenwerken. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je abonnementsgeld terug te verdienen door jouw klanten te laten deelnemen aan een training van Shit or Shine.

We bieden je een jaarabonnement, omdat we graag een langdurige relatie met je willen opbouwen en bezoekers van Shit or Shine een stabiel adressenbestand willen bieden. Je krijgt veel terug voor je toezegging: niet alleen meer online zichtbaarheid, maar ook een kennispartner die je helpt om jouw praktijk nóg succesvoller te maken.

Heb je een inhoudelijke vraag of een vraag over je abonnement? Stuur je mail naar hello@shitorshine.nl.

Is jouw doelgroep moeilijk vindbaar?

Vraag hier 5 tips aan om online zichtbaar te worden bij vrouwen met of na kanker en ontvang regelmatig een update van Shit or Shine via e-mail.