Privacyverklaring

Middels deze privacyverklaring word je geïnformeerd hoe 2Power, eigenaar van Shit or Shine, je persoonsgegevens verwerkt en gebruikt. 2Power, www.shitorshine.nl, respecteert de privacy van al haar klanten en de gebruikers van haar website.

2Power, www.shitorshine.nl, gaat zorgvuldig om met de persoonlijke informatie en alles wordt vertrouwelijk behandeld.

Deze privacyverklaring is uitsluitend van toepassing op de diensten van 2Power, www.shitorshine.nl. Wees je er dus van bewust dat 2Powerniet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van eventuele genoemde andere organisaties op de website van 2Power, www.shitorshine.nl.

HOE KOMT 2POWER, WWW.SHITORSHINE.NL, AAN JOUW PERSOONS-/BEDRIJFSGEGEVENS

De persoonsgegevens die 2Power, www.shitorshine.nl, , verwerkt worden door jou zelf verstrekt middels bijvoorbeeld het invullen van een formulier om je aan te melden bij de SOS-CoachClub, door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of doordat je gebruik maakt van de diensten van 2Power, www.shitorshine.nl en SOS-CoachClub.

WAT IS HET DOEL VAN DE VERWERKING VAN DE PERSOONSGEGEVENS

  • Voor het versturen van nieuwsbrieven;
    Als je je hiervoor hebt aangemeld of toestemming voor hebt gegeven, dan ontvang je wekelijks een e-mailnieuwsbrief. Als je deze berichten niet meer wilt ontvangen, dan kun je je gemakkelijk afmelden via de link onderaan elke nieuwsbrief.
  • Om contact met je te kunnen opnemen;
    Dit gebeurt alleen wanneer dit nodig is om de dienstverlening uit te kunnen voeren.
  • Voor het afhandelen van jouw betaling;
    Wanneer je een product of dienst koopt via de website hebben we deze gegevens nodig om de aankoop te kunnen verwerken.
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren;
    Wanneer je een aankoop doet via de website van een tastbaar product dan worden jouw persoonsgegevens gebruikt om het bij je af te (laten) leveren.
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken;
    We gebruiken je persoonsgegevens om je toegang te geven tot een persoonlijk account waar jij toegang hebt tot bijvoorbeeld het forum, je aankoopgeschiedenis en/of je aangekochte online producten of diensten.
  • Om je te informeren over nieuwe vergelijkbare diensten of eventuele wijzigingen van diensten;
    Wanneer er aanbiedingen zijn, nieuwe producten en diensten of wijzigingen van verschillende aard dan gebruiken wij jouw persoonsgegevens om je hierover te informeren.
  • Het verwerken van persoonsgegevens als 2Power, www.shitorshine.nl, hiertoe wettelijk verplicht is.
  • Voor het doen van bijvoorbeeld de administratie is er een wettelijke verplichting om sommige gegevens te kunnen overleggen.
  • Om aan andere wettelijke verplichtingen te voldoen.

ZAKEN AUTOMATISCH GEREGELD

2Power, www.shitorshine.nl, neemt besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van 2Power, www.shitorshine.nl) tussen zit.

2Power, www.shitorshine.nl, gebruikt een email automation programma.

HOE LANG 2POWER, WWW.SHITORSHINE.NL, GEGEVENS BEWAART

2Power, www.shitorshine.nl, bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor jouw gegevens worden verzameld.

Zolang je ingeschreven staat voor de nieuwsbrief/forum bewaart 2Power, www.shitorshine.nl, jouw gegevens. Mocht je je uitschrijven dan worden jouw gegevens binnen één maand automatisch verwijderd.

Als jij een product/dienst bij 2Power, www.shitorshine.nl, hebt afgenomen bewaren wij jouw gegevens 7 jaar vanwege de fiscale bewaarplicht.

DELEN MET ANDEREN

2Power, www.shitorshine.nl, verkoopt jouw gegevens niet aan derden. 2Power, www.shitorshine.nl, verstrekt je persoonsgegevens aan derden alleen indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in opdracht van 2Power, www.shitorshine.nl, wordt er een verwerkersovereenkomst afgesloten om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. 2Power, www.shitorshine.nl, blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Met de volgende derden deelt 2Power, www.shitorshine.nl, gegevens:

Administratiekantoor – gebruikt de inkoop-en verkoopfacturen om de BTW-aangifte te doen.

Facturatieprogramma – gebruikt bedrijfs- en/of persoonsgegevens benodigd voor het opmaken van offertes en facturen.

Partij voor hosting van de website en e-mail – Zij zorgen dat de website goed functioneert, 2Power, www.shitorshine.nl, goed bereikbaar is per mail en dat de beveiliging hieromtrent in orde is.

E-mail automation programma – Voor de verwerking van inschrijving nieuwsbrief/forum, aanmelden diensten, aanvraag e-book/ checklist. Hiervoor heeft het programma je voornaam en mailadres nodig. Adresgegevens zijn alleen nodig bij het afnemen van een dienst.

Virtual Assistant – assisteert 2Power, www.shitorshine.nl o.a. met verwerking van gegevens welke nodig zijn voor je aanmelding, inschrijving of facturering of afhandeling vragen.

Creative Digital Agency – assisteert 2Power, www.shitorshine.nl o.a. bij online advertising.

Facebook Custom Audiences – 2Power, www.shitorshine.nl deelt gegevens die verkregen zijn via website of verkoop met Facebook om gericht gesponsorde berichten te kunnen weergeven die aansluiten op jouw interesses. Meer informatie over het privacy beleid van Facebook vind je hier.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

Je hebt het recht om je persoonsgegevens verwerkt door 2Power, www.shitorshine.nl, in te zien, te corrigeren of te verwijderen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@2power.nl .2Power, www.shitorshine.nl, zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één maand op je verzoek reageren.

BEZWAAR MAKEN OP VERWERKING

Je hebt het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door 2Power, www.shitorshine.nl, en je hebt het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij 2Power, www.shitorshine.nl, een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

RECHT OP INDIENEN KLACHT

2Power, www.shitorshine.nl, wil je er op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens, als je van mening bent dat 2Power, www.shitorshine.nl, niet voldoet aan de privacyregelgeving als bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

COOKIES (FUNCTIONEEL EN ANALYTISCH)

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan de website van 2Power, www.shitorshine.nl, wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone.

Cookies zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kan 2Power, www.shitorshine.nl, hiermee de website en eventuele advertenties te optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. De cookies die 2Power, www.shitorshine.nl, gebruikt zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Daarnaast worden de cookies ingezet om advertentie campagnes verder te optimaliseren.

2Power, www.shitorshine.nl, maakt op haar website enkel gebruik van functionele en analytische cookies die geen inbreuk maken op jouw privacy. Analytische cookies geven je inzicht geven in het gebruik van de website 2Power, www.shitorshine.nl. Bij het plaatsen van analytische cookies hoeft 2Power, www.shitorshine.nl, geen toestemming te vragen.

GOOGLE ANALYTICS

Via de website van 2Power, www.shitorshine.nl, wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. 2Power, www.shitorshine.nl, gebruikt deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. 2Power, www.shitorshine.nl, heeft hier geen invloed op. 2Power, www.shitorshine.nl, heeft Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de ‘Privacy Shield principles’ en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

ADVERTENTIE COOKIES

2Power, www.shitorshine.nl, gebruikt online advertenties om haar producten/diensten onder de aandacht te brengen. Dit doen we het liefst zo gericht mogelijk jou geen onnodige advertenties te tonen. 2Power, www.shitorshine.nl, maakt hiervoor gebruik van Facebook Custom Audiences.

Voor meer informatie over wat Facebook met opgeslagen data doet, verwijzen we naar de privacyverklaring van Facebook. 2Power, www.shitorshine.nl, heeft Facebook geen toestemming gegeven om de verkregen informatie te gebruiken voor andere Facebookdiensten.

BEVEILIGEN

2Power, www.shitorshine.nl neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt adequate en passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

De website van 2Power, www.shitorshine.nl maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat jouw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door 2Power, www.shitorshine.nl verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met mij op via info@shitorshine.nl

Deze verklaring is het laatst gewijzigd op 23 september 2021