Susana Romo Garcia

20210327_105741-1
Actief sinds 2010
10 jaar ervaring met het coachen bij/na kanker
's-Hertogenbosch
Noord-Brabant
Uurpijs: €85 (incl. BTW)
Vergoed door zorgverzekeraar: ja

Opleidingen

• VLOW® LifeStream en borstgezondheid Vlow, 2020 - 2020
• Biologika master Nederlof, 2021 - 2022
• Omgaan met kanker Zonnevlecht, 2012 - 2012
• Massage bij Kanker Zonnevlecht, 2018 - 2018
• Massagetherapeute Zonnevlecht, 2017 - 2021

Over Susana Romo Garcia

doortastend • humoristisch • rustig • sensitief • positief • liefdevol

Ik kan natuurlijk van alles over mezelf (dit kun je uitgebreid lezen op mijn website) vertellen, maar je hebt er meer aan om ervaringen van cliënten te lezen:

“Lieve Susana, wat ben ik blij dat onze paden elkaar gekruist hebben! Het is zo jammer dat niet alle vrouwen leren hoe ze liefdevol kunnen zorgen voor gezond borstweefsel. Als ik dochters zou hebben was dit mijn eerste actie nadat ik bij jou was geweest.

Door de borstkankerbehandeling (operatie en bestraling) ben ik op onderzoek gegaan en uiteindelijk bij borstweefsel behandeling uitgekomen. Nooit heb ik beseft hoe belangrijk borstmassage is en hoe de lymfeklieren goed te draineren. Dat heb ik van jou geleerd.
Je hebt een prachtige kamer in je praktijk, ik voelde me meteen op mijn gemak. Zelf ben je de rust/zekerheid/vakkundigheid en niet in de laatste plaats een ontzettend lieve vrouw. Ik vertrouw erop dat ik bij jou in goede handen ben. Dank je wel Susana. Irma M.”

“Lieve Susana,
Jouw massage heeft onwijs veel in werking gezet bij Mij en mijn Hogere Zelf. Ik heb echt ervaren dat je mij op alle lagen behandeld hebt én verder! Jouw afstemming was te voelen voor, tijdens en na de massage.
Ik kreeg veel door tijdens de behandeling en kon mijn opkomende emoties op een dieper niveau ter plekke ervaren én toelaten!
Je hebt mij het zetje gegeven weer een nieuwe uienlaag af te pellen en ik kreeg in één week tijd onwijs veel inzichten en maakte daarmee een grote transformatie door. Dit is nu nog steeds voelbaar; ik voel mij mede door jouw massage behandeling lichter, dichterbij mezelf en in contact met mijn hartsverlangen. Dank voor de prettige persoonlijke sessie waarin we persoonlijk en fijn hebben nagesproken. Anne”

“Wat geweldig wat jij hebt bereikt. Ik dacht te moeten leren leven met een tintelende arm en levenslang medicatie slikken. Vanaf de eerste behandeling ben ik klachtenvrij! Dankjewel, je bent goud waard! Kim Broekmeulen-Montrée”

Wil je meer weten over mijn behandelingen of Vlow® borstweefselbehandeling?
Neem dan gerust contact met mij op.
Liefs,
Susana 💜

Ik ondersteun bij...

ontspanning
energiebelastbaarheid
angst
grensbewaking
slaap

Dat doe ik...

In persoon • met aanraking (lichaamsgericht)

Vrijblijvend contact opnemen met Susana Romo Garcia?

Met het invullen van het formulier ontvangt deze coach je contactverzoek. Vervolgens zal er door hen contact met je opgenomen worden.